A spatial installation I designed for the exhibition I am Proud You Call Us Gangsters by curator Margriet Schavemakers and artist Jacqueline de Jong. The design is a playful counterculture labyrinth based on Jacqueline de Jongs editorial work on The Situationist Times and her work as the only female member of Situationist Internationale (SI), an international organization of social revolutionaries made up of avant-garde artists, intellectuals, and political theorists.
       
     
 The design uses elements of different style labyrinths to create new spaces and vistas within the existing Dutch Pavilion in Venice. And in doing so tries to break the perfect modernist setup of the pavilion designed by Rietveld. Our contribution was one of three shortlisted by Mondriaan Fonds for the Dutch Pavilion for the Venice Biennale 2019.
       
     
 A spatial installation I designed for the exhibition I am Proud You Call Us Gangsters by curator Margriet Schavemakers and artist Jacqueline de Jong. The design is a playful counterculture labyrinth based on Jacqueline de Jongs editorial work on The Situationist Times and her work as the only female member of Situationist Internationale (SI), an international organization of social revolutionaries made up of avant-garde artists, intellectuals, and political theorists.
       
     

A spatial installation I designed for the exhibition I am Proud You Call Us Gangsters by curator Margriet Schavemakers and artist Jacqueline de Jong. The design is a playful counterculture labyrinth based on Jacqueline de Jongs editorial work on The Situationist Times and her work as the only female member of Situationist Internationale (SI), an international organization of social revolutionaries made up of avant-garde artists, intellectuals, and political theorists.

 The design uses elements of different style labyrinths to create new spaces and vistas within the existing Dutch Pavilion in Venice. And in doing so tries to break the perfect modernist setup of the pavilion designed by Rietveld. Our contribution was one of three shortlisted by Mondriaan Fonds for the Dutch Pavilion for the Venice Biennale 2019.
       
     

The design uses elements of different style labyrinths to create new spaces and vistas within the existing Dutch Pavilion in Venice. And in doing so tries to break the perfect modernist setup of the pavilion designed by Rietveld. Our contribution was one of three shortlisted by Mondriaan Fonds for the Dutch Pavilion for the Venice Biennale 2019.